Posted 11 February 2019
2479
0
2
Een ovenschotel is altijd een goed idee. Deze ovenschotel is heerlijk, én makkelijk te bereiden. Binnen 30 minuten staat dit gerecht op tafel!
INGREDIËNTEN:
- 180 gram kipfilet
- 2 eetlepels boter
- 25 gram groene pesto
- 75 ml kookroom
- 1 knoflookteentje
- 25 gram olijven zonder pit
- 35 gram fetakaas
- halve courgette
- 30 gram Parmezaanse kaas
- 20 gram geraspte kaas
- Peper en zout
BEREIDING:
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijd de kipfilet in blokjes, en kruid het af met peper en zout.
- Hak de knoflook fijn, en snijd de courgette in kleine blokjes.
- Bak de kipstukjes en courgette gaar, en voeg tenslotte de knoflook toe en bak dit kort mee.
- Mix de pesto en kookroom samen met de Parmezaanse kaas.
- Snijd de fetakaas in kleine blokjes.
- Doe de kipfilet en courgette in een kleine ovenschaal, verdeel vervolgens de fetablokjes en olijven.
- Schenk de pestomix er overheen.
- Als laatste strooi je de geraspte kaas over de ovenschotel.
- Doe de ovenschaal in de oven en bak het 15 minuten.
Eet smakelijk!