Over mij

Welkom bij Club Slank

Ik ben Angela, 40 jaar en moeder van 2 jonge kinderen. Club Slank ben ik begonnen om je te helpen met overgewicht, te motiveren met afvallen, en een nieuwe leefstijl in je leven te brengen.

Koolhydraatarm dieet

Ik weet als geen ander hoe het is om keer op keer een nieuw dieet te volgen, af te vallen en daarna weer opnieuw aan te komen. Van shakes tot calorieën tellen, ik werd er niet gelukkiger door. Na mijn twee zwangerschappen vond ik het tijd om in plaats van tijdelijke dieet-periodes eens en voor altijd op zoek te gaan naar een duurzame manier om mijn eetpatroon aan te passen, waarbij ik niet per se apart hoefde te koken voor mezelf en mijn gezin. Uiteindelijk ben ik mij gaan verdiepen in het koolhydraatarme lifestyle, en ben bewuster gaan eten. De kilo’s vlogen er in korte tijd af. En dat door niet minder, maar juist meer te eten. En ik kreeg er een dosis nieuwe energie voor terug! Inmiddels ben ik een ervaringsdeskundige op het gebied van afvallen en gezonder leven.

Over Club Slank

Ik help jou om in korte en haalbare tijd gezond en effectief af te vallen zonder een hongergevoel te hebben. Met mijn heerlijke recepten heb je niet eens door dat je met een koolhydraatarm dieet (ook wel keto dieet) bezig bent. Je kunt namelijk blijven genieten van eten met een koolhydraatarme lifestyle. De weekmenu’s in het boek zijn samengesteld op basis van koolhydraatarme recepten , helpen jou om op een gemakkelijke manier je streefgewicht te behalen.

Op basis van mijn eigen onderzoek deel ik tips & tricks over koolhydraatarm eten, en vertel ik jou welke producten je wel en welke producten je beter niet kunt nemen. Doordat jij geen uitzoekwerk meer hebt, scheelt dit een hoop gedoe en tijd. Wel zo makkelijk dus!