Rosbiefsalade

Een makkelijke en smakelijke salade, die je in 10 minuten op tafel hebt staan. Neem je de salade mee voor op het werk of school? Neem de dressing dan apart van de salade mee.

INGREDIËNTEN:

    • 75 gram rucolamelange
    • 6 plakken rosbief
    • halve rode ui
    • 1 eetlepel pijnboompitten
    • Parmezaanse kaassnippers
    • 5 cherrytomaatjes
    • Dressing:
    • 2 eetlepels pesto
    • klein scheutje olie
    • 1 eetlepel Zaanse mayonaise
    • 1 theelepel witte wijnazijn

BEREIDING:

  • Snijd de ui in dunne ringen en halveer de cherrytomaatjes.
  • Meng in een bakje de pesto, de mayonaise, een klein scheutje olie en witte wijnazijn. Mocht de dressing nog te dik zijn, voeg dan een klein beetje olijfolie toe.
  • Doe de sla op een bord en verdeel de cherrytomaatjes, pijnboompitten en uien er overheen.
  • Vervolgens leg je de rosbief over de sla en verdeel je gelijkmatig de dressing, net als de Parmezaanse kaassnippers.
  • Kruid de salade af met een snufje zout en peper.

Eet smakelijk!

Add your comment or reply. Your email address will not be published. Required fields are marked *