Rosbief rolletjes

Een lekker en makkelijk tussendoortje. Binnen ‘no time’ heb je dit hapje gemaakt. Lekker op een zaterdagavond met een paar andere hapjes erbij! Bekijk ook de andere hapjes zoals het komkommerrolletje met ham, roomkaas en cheddar, of mini paprika’s met geitenkaas! Smullen!

 

INGREDIENTEN:

  • 8 fijn gesneden plakken rosbief
  • een paar eetlepels roomkaas naturel
  • een handje rucola
  • een handje pijnboompitten
  • peper en zout
  • optioneel: een tl bieslook.

 

BEREIDING:

  • Smeer elk plakje rosbief in het wat roomkaas. Kruid het met wat peper, zout en eventueel wat bieslook.
  • Verdeel de rucola over elk plakje.
  • Rol de rosbiefplakjes op tot een rolletje.
  • En klaar is Kees!

Eet smakelijk!

 

  •  1,2 khd per rolletje

 

Add your comment or reply. Your email address will not be published. Required fields are marked *