Posted 18 May 2019
5863
0
0
Een simpel gerechtje, met veel gezonde vetten en vitamines die je nodig hebt tijdens een koolhydraatarm dieet! Je kan de gevulde avocado eten als lunch of als voorgerecht bij een etentje. Hiermee verras je ook nog eens je gasten mee. Maak de gevulde avocado wel vlak voor het uitserveren, omdat avocado snel kan verkleuren.
INGREDIËNTEN:
- 1 avocado
- halve rode ui
- 6 cherrytomaatjes
- 1 blikje tonijn (op olijfolie)
- 1 eetlepel citroensap
- peper en zout
- 1 takje tijm
BEREIDING:
- Laat het blikje tonijn goed uitlekken. Prak de tonijn grof uitelkaar met een vork.
- Snijd de rode ui in kleine stukjes, en snijd de cherrytomaatjes in partjes.
- Mix de tonijn samen met de rode ui, peper, zout, tijm en citroensap doorelkaar.
- Snijd de avocado door midden en verwijder de pit.
- Vul beide avocado delen met de tonijnmengsel.
- Garneer de gevulde avocado eventueel met een extra takje tijm.
Eet smakelijk!