Posted 10 August 2019
2320
0
0
Een makkelijk gerechtje, wat je kan serveren als bijgerecht, voorgerecht of lekker als lunch met een geroosterde koolhydraatarme toast! Zo simpel, maar zo lekker!
INGREDIËNTEN VOOR 1 PERSOON:
- 300 gram champignons
- 1 teentje knoflook
- een bosje peterselie
- 2 eetlepels olijfolie
- peper en zout
BEREIDING:
- Verwarm de oven voor op 180 graden, en zet het op grill-stand.
- Maak de champignons eventueel schoon (niet wassen met water, maar eventueel borstelen) Snijd de champignons in plakjes.
- Hak de peterselie fijn.
- Per het knoflookteentje uit.
- Doe de champignons in een schaal, en meng het samen de olijfolie, peterselie, knoflook,peper en zout.
- Verdeel de champignons in een ovenschaal.
- Doe de ovenschaal in de oven, en grill de champignons ongeveer 5 minuten. Ze mogen niet te bruin worden, want dan verbranden ze.
- Heb je geen oven met grill stand? Gebruik dan een grill pan, en bak de champignons kort in de pan.
- Garneer de champignons met wat extra peterselie
- 2,2 khd per gerecht.