Mini-paprika’s met geitenkaas en prosciutto

Weet je even niet wat je als snack/hapje kan nemen? Ga dan voor deze mini-paprika’s gevuld met geitenkaas omwikkeld met een plak prosciutto. Houd je niet van geitenkaas? Ga dan voor gorgonzola,brie of kruidenroomkaas!

INGREDIËNTEN VOOR 8 MINI-PAPRIKA’S:

  • 8 mini-paprika’s
  • 50 gram geitenkaas
  • 4 plakken prosciutto

BEREIDING:

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Was de paprika’s en snijd ze vervolgens doormidden. Verwijder de zaadjes.
  • Snijd de prosciutto-plakken doormidden.
  • Vul de halve mini-paprika’s met geitenkaas, en rol er een plak prosciutto omheen.
  • Doe de mini-paprika’s in een ovenschaal en bak 15 minuten in de oven.

Eet smakelijk!

Add your comment or reply. Your email address will not be published. Required fields are marked *