Posted 9 August 2019
5180
0
1
Weer een komkommer hapje, maar dan weer net even anders! Komkommer, met avocado en garnalen. Lekker als tussendoortje of als party-snack!
INGREDIËNTEN:
- 0,5 komkommer
- 1 avocado
- 50 gram garnalen (gekookt en gepeld, o.a te koop bij AH)
- 1,5 tl gedroogde of verse bieslook
- 1 el citroensap
- 0,5 tl knoflookpoeder
- peper en zout
BEREIDING:
- Snijd de komkommer in plakjes.
- Snijd de avocado doormidden, en haal het vruchtvlees uit de schil. Dit kun je bijvoorbeeld doen met een lepel.
- Prak de avocado, en kruid het met de knoflookpoeder, peper, zout en bieslook. Roer de citroen door de avocado.
- Doe op elk plakje komkommer ongeveer een eetlepel avocado.
- Leg daar bovenop 1 á 2 garnalen, en strooi eventueel nog wat bieslook, peper en zout overheen.
- En klaar is je hapje, eet smakelijk!
- 1,2 kh per komkommerhapje