Komkommerhapje met avocado en garnalen

Weer een komkommer hapje, maar dan weer net even anders! Komkommer, met avocado en garnalen. Lekker als tussendoortje of als party-snack!

 

INGREDIËNTEN:

  • 0,5 komkommer
  • 1 avocado
  • 50 gram garnalen (gekookt en gepeld, o.a te koop bij AH)
  • 1,5 tl gedroogde of verse bieslook
  • 1 el citroensap
  • 0,5 tl knoflookpoeder
  • peper en zout

 

BEREIDING:

  • Snijd de komkommer in plakjes.
  • Snijd de avocado doormidden, en haal het vruchtvlees uit de schil. Dit kun je bijvoorbeeld doen met een lepel.
  • Prak de avocado, en kruid het met de knoflookpoeder, peper, zout en bieslook. Roer de citroen door de avocado.
  • Doe op elk plakje komkommer ongeveer een eetlepel avocado.
  • Leg daar bovenop 1 á 2 garnalen, en strooi eventueel nog wat bieslook, peper en zout overheen.
  • En klaar is je hapje, eet smakelijk!

 

  •  1,2 kh per komkommerhapje

 

Add your comment or reply. Your email address will not be published. Required fields are marked *