Koolhydraatarm dieet - Lekker eten met minder koolhydraten

Boeken van Club Slank:

Lekker afvallen met minder koolhydraten

 • 8 complete weekmenu’s
 • waarvan 4 vegetarisch
 • 100+ heerlijke recepten
 • Gemakkelijk te volgen
 • Afvallen zonder sporten

Bekijk het boek

Lekker afvallen met minder koolhydraten – VEGA

 • 6 complete weekmenu’s
 • Helemaal vegetarisch
 • 100+ heerlijke recepten
 • Gemakkelijk te volgen
 • Afvallen zonder sporten

Bekijk het boek

Gezond afvallen

In het programma activeer je direct jouw natuurlijke vetverbranding, waardoor je zonder hongergevoel tot wel 2 kilo per week afvalt.

Afvallen zonder sporten

Tot wel 80% van je resultaat wordt bepaald door voeding, dus sporten is bij ons programma niet noodzakelijk om af te vallen.

Eenvoudig te volgen

Volledig uitgewerkte weekmenu’s met bijbehorende recepten. Makkelijker kan bijna niet!

Makkelijke recepten

Heerlijke en makkelijk te bereiden recepten.

Informatie en tips

Gedurende het afslankprogramma word je voorzien met veel nuttige informatie en tips die je nodig hebt om goed af te kunnen vallen.

Eenvoudig te volgen

Ook met een gezin of drukke baan kun je het programma makkelijk volgen, we bieden voor een maaltijd altijd een alternatieve optie.

Begin ook met makkelijk afvallen!

Beginnen met een koolhydraatarm dieet kan overweldigend zijn. Wat is het precies, hoe begin ik en hoe houd ik het vol? Wat mag je nou wel en niet eten? Ik heb het makkelijk gemaakt. Het complete koolhydraatarme dieetboek is jouw alles-in-1 hulpmiddel om te starten of te hervatten. Je krijgt precies wat je nodig hebt om koolhydraatarm eten eenvoudig te maken.

In dit boek kom je onder andere te weten:

 • Wat is een koolhydraatarm (kha) dieet?
 • Wat mag je wel eten en wat niet?
 • De positieve effecten van een koolhydraatarme levensstijl
 • Tussendoortjes & snacks
 • Wat kun je eten als je uit eten gaat?
 • Extra tips & richtlijnen tijdens het dieet

Verder bevat het koolhydraatarme dieetboek: volledig uitgeschreven weekmenu’s, die bestaan uit ontbijt, lunch en diner recepten. (ook take-away)

Wat je onder andere kunt verwachten:

Complete weekmenu’s

Heerlijke koolhydraatarme recepten

Tips & tricks over koolhydraatarm eten

Koolhydraatarm dieet boeken van Club Slank bekijken

Veelgestelde vragen:

Veel mensen die koolhydraatarm eten niet kennen, hebben allerlei vragen. Ik heb de veelgestelde vragen hieronder op een rij proberen te zetten (staat je vraag er niet tussen, mail deze vooral!):

Ik gebruik medicatie, kan ik wel dit programma volgen

Ondanks dat koolhydraatarm eten vele positieve effecten heeft voor je gezondheid is het altijd noodzakelijk om eerst te overleggen met je huisarts of specialist voordat je gaat starten met koolhydraatarm eten, als je medicatie gebruikt.

Ik ben vegetariër, en/of ik eet geen varkensvlees, kan ik dan alsnog dit afslankprogramma volgen?

Ja, dat kan zeker. Ook hier is aan gedacht. Mocht je geen varkensvlees eten, dan kun je het menu wisselen met een ander menu, of het recept met varkensvlees vervangen door bijvoorbeeld kip of rundvlees. Je krijgt een overzicht toegestuurd met vervangende producten.

Ik heb een voedselintoleratie, kan ik dan wel dit programma volgen?

Ja, dat kan. Alle producten die worden gebruikt voor de menu’s zijn pure verse producten, en zijn in het algemeen glutenvrij. Ben je vegetarisch, let dan wel op dat sommige vleesvervangers gluten kunnen bevatten. Gebruik ons overzichtslijstje met vervangende producten, die je kunt gebruiken als je glutenintolerantie of lactose-intolerantie hebt. Mocht je vragen hebben, of alsnog onzeker bent of je dit programma wel kan volgen, dan kan je ons altijd mailen. Wij helpen je graag!

Krijg ik alle voedingsstoffen binnen die ik nodig heb?

Met onze weekmenu’s krijg je alle voedingsstoffen binnen die nodig zijn om goed te blijven functioneren, en je goed te voelen. Je eet veel verse pure producten, en je eet gevarieerd. Een voedingssupplement is hierbij niet nodig.

Ik ben zwanger, kan ik meedoen met het afslankprogramma?

Als je zwanger bent wordt er afgeraden om af te vallen. Neem contact op met je huisarts of specialist.

Hoeveel gewicht verlies ik bij het afslankprogramma?

Dit is per persoon verschillend, maar de meeste mensen die zich helemaal aan het afslank programma houden vallen in de eerste 2 weken tussen de 2 en 4 kilo af.

Hoeveel koolhydraten zijn toegestaan in het afslank programma?

Onze weekmenu’s en recepten zijn ontworpen om binnen het koolhydraatarm dieet te blijven voor een maximaal effect. In de eerste 2 weken zit je rond de 20 gram koolhydraten per dag. In week 3 wordt het opgebouwd naar 25 a 30 koolhydraten per dag. Bij het afslankprogramma zul je zien dat de weekmenu’s er elke keer anders uitzien, en dat je in week 3 bijvoorbeeld weleens een lekker koolhydraatarm taartje mag eten.

Moet ik sporten als ik het afslankprogramma volg?

Nee, je hoeft bij dit programma niet naar de sportschool. 80% van je resultaat wordt bepaald door voeding. Je valt dus zonder te sporten goed af. Wel is het belangrijk om voldoende te (blijven) bewegen. Pak vaker de fiets, en neem de trap in plaats van de lift. Als je een strakker lichaam wilt, dan kun je sporten niet achterwege laten. Het eindresultaat is uiteraard mooier is als je je dieet combineert met sporten.