Koolhydraatarm dieet

Koolhydraatarm dieet

  • Lekker en gezond 1 kg p/w afvallen
  • Eenvoudig te volgen
  • Uitgeschreven weekmenu’s
  • Handige boodschappenlijstjes
  • Voor maar 15 euro per maand
  • Ieder moment opzegbaar

Start met afvallen

Online afslank programma

Gezond afvallen

In ons programma activeer je direct jouw natuurlijke vetverbranding, waardoor je zonder hongergevoel tot wel 2 kilo per week afvalt.

Afvallen zonder sporten

Tot wel 80% van je resultaat wordt bepaald door voeding, dus sporten is bij ons programma niet noodzakelijk om af te vallen.

Eenvoudig te volgen

Volledig uitgewerkte weekmenu’s met kant-en-klare boodschappenlijstjes. Makkelijker kan bijna niet!

Makkelijke recepten

Als lid van Club Slank krijg je exclusief toegang tot alle overheerlijke en makkelijke recepten.

Informatie en tips

Gedurende het afslankprogramma word je voorzien met veel nuttige informatie en tips die je nodig hebt om goed af te kunnen vallen.

Flexibel

Ook met een gezin of drukke baan kun je het programma makkelijk volgen, we bieden voor een maaltijd altijd een alternatieve optie.

Sneak preview

Met het online afslankprogramma kun je lekker eten met minder koolhydraten.
Start met afvallen

Exclusief voor Club Slank leden

Weekmenu

Je ontvangt wekelijks een nieuw weekmenu met exclusieve recepten. De weekmenu’s zijn zo samengesteld dat er een goede balans is tussen koolhydraten, vetten en eiwitten.

Boodschappenlijst

Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, ontvang je wekelijks bij het weekmenu ook een boodschappenlijst met alle producten van het weekmenu erop.

Productlijst

Om je goed op weg te helpen en om je een hoop uitzoekwerk te besparen hebben wij een overzicht gemaakt van allerlei producten die je het beste kunt eten in een koolhydraatarm dieet.

Veelgestelde vragen:

Veel mensen die koolhydraatarm eten niet kennen, hebben allerlei vragen. Ik heb de veelgestelde vragen hieronder op een rij proberen te zetten (staat je vraag er niet tussen, mail deze vooral!):

Ik gebruik medicatie, kan ik wel dit programma volgen

Ondanks dat koolhydraatarm eten vele positieve effecten heeft voor je gezondheid is het altijd noodzakelijk om eerst te overleggen met je huisarts of specialist voordat je gaat starten met koolhydraatarm eten, als je medicatie gebruikt.

Ik ben vegetariër, en/of ik eet geen varkensvlees, kan ik dan alsnog dit afslankprogramma volgen?

Ja, dat kan zeker. Ook hier is aan gedacht. Mocht je geen varkensvlees eten, dan kun je het menu wisselen met een ander menu, of het recept met varkensvlees vervangen door bijvoorbeeld kip of rundvlees. Je krijgt een overzicht toegestuurd met vervangende producten.

Ik heb een voedselintoleratie, kan ik dan wel dit programma volgen?

Ja, dat kan. Alle producten die worden gebruikt voor de menu’s zijn pure verse producten, en zijn in het algemeen glutenvrij. Ben je vegetarisch, let dan wel op dat sommige vleesvervangers gluten kunnen bevatten. Gebruik ons overzichtslijstje met vervangende producten, die je kunt gebruiken als je glutenintolerantie of lactose-intolerantie hebt. Mocht je vragen hebben, of alsnog onzeker bent of je dit programma wel kan volgen, dan kan je ons altijd mailen. Wij helpen je graag!

Krijg ik alle voedingsstoffen binnen die ik nodig heb?

Met onze weekmenu’s krijg je alle voedingsstoffen binnen die nodig zijn om goed te blijven functioneren, en je goed te voelen. Je eet veel verse pure producten, en je eet gevarieerd. Een voedingssupplement is hierbij niet nodig.

Ik ben zwanger, kan ik meedoen met het afslankprogramma?

Als je zwanger bent wordt er afgeraden om af te vallen. Neem contact op met je huisarts of specialist.

Hoeveel gewicht verlies ik bij het afslankprogramma?

Dit is per persoon verschillend, maar de meeste mensen die zich helemaal aan het afslank programma houden vallen in de eerste 2 weken tussen de 2 en 4 kilo af.

Hoeveel koolhydraten zijn toegestaan in het afslank programma?

Onze weekmenu’s en recepten zijn ontworpen om binnen het koolhydraatarm dieet te blijven voor een maximaal effect. In de eerste 2 weken zit je rond de 20 gram koolhydraten per dag. In week 3 wordt het opgebouwd naar 25 a 30 koolhydraten per dag. Bij het afslankprogramma zul je zien dat de weekmenu’s er elke keer anders uitzien, en dat je in week 3 bijvoorbeeld weleens een lekker koolhydraatarm taartje mag eten.

Moet ik sporten als ik het afslankprogramma volg?

Nee, je hoeft bij dit programma niet naar de sportschool. 80% van je resultaat wordt bepaald door voeding. Je valt dus zonder te sporten goed af. Wel is het belangrijk om voldoende te (blijven) bewegen. Pak vaker de fiets, en neem de trap in plaats van de lift. Als je een strakker lichaam wilt, dan kun je sporten niet achterwege laten. Het eindresultaat is uiteraard mooier is als je je dieet combineert met sporten.

Hoe werkt het abonnement?

Het abonnement kost 15 euro per maand. Je kan makkelijk en veilig betalen bij ons via Ideal, PayPal of creditcard. Zodra je hebt betaald ontvang je direct je eerste weekmenu zodat je gelijk kan beginnen! Ook heb je direct toegang tot allerlei informatie en exclusieve recepten speciaal voor onze leden.

Kan ik makkelijk het abonnement opzeggen?

Met de eerste betaling geef je automatisch toestemming om elke maand het maandbedrag te incasseren via automatische incasso. Opzeggen is elk moment mogelijk, dit kan je door in te loggen via de website.

0

Je winkelwagen