Samenwerken

Samenwerken

Samenwerken met Club Slank

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een samenwerking met Club Slank!

Club Slank is gericht op koolhydraatarm en gezond eten! Club Slank bied een online afslankprogramma aan, zodat je je ideale gewicht kan bereiken. Natuurlijk wil ik met Club Slank iedereen inspireren met de allerlekkerste koolhydraatarme recepten die je kunt terug vinden op de website.

Maandelijks bezoeken ruim 11.000 unieke bezoekers de website, en bekijken meer dan 20.010 pagina’s. Op Instagram heb ik meer dan 9.000 volgers, en op Facebook zijn dat er +79.000. Deze aantallen groeien nog elke dag. De doelgroep van Club Slank bestaat uit vrouwen in de leeftijd van 18-50 jaar.

Samenwerkingsmogelijkheden

Hieronder leg ik je de verschillende opties uit voor een samenwerking.

  • Social media: promotie van jouw product of merk op Facebook en/of  Instagram. Bijvoorbeeld een Instagram storie, of een Insta/Facebookrecept.
  • Winacties: Heb jij een leuk product/item dat past bij Club Slank? Dan is een winactie via social media een super leuk idee! Zo brengen wij het product/merk onder de aandacht en maken wij één van onze volgers erg blij met een mooi cadeau.
  • Partnership/ambassadeursschap: Een lange termijn samenwerking waarin jouw product of merk (wat uiteraard past bij Club Slank) regelmatig terugkomt op Facebook/Instagram en op clubslank.nl via een geschreven blog of recept waarin het merk of product in voor komt. Laten we de handen ineen slaan!
  • Product placement: Jouw merk of product komt regelmatig prominent in beeld op de website en social media kanalen.
  • Advertorial: Heb je interesse om via Club Slank te adverteren? Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van een banner op de website.
  • Reviews:  Een nieuw of bestaand product, merk, restaurant of winkel? Ik kan dit via Club Slank allemaal reviewen, gebaseerd op mijn eerlijke mening.

Ben je benieuwd naar mijn mediakit en tarieven? Deze kan je aanvragen via [email protected]

Club Slank is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met nummer: 52442667