Stevige omelet uit de oven

Stevige omelet uit de oven! Gekruid met tuinkruiden, en gevuld met stukjes avocado, frisse cherrytomaatjes, gele paprika, mozzarella en rucola.

INGREDIËNTEN VOOR 1 PERSOON:

  • 2 of 3 eieren (Large)
  • 2 tl tuinkruiden
  • 1/2 avocado
  • 5 cherrytomaatjes
  • 1/2 gele paprika
  • 1 bol mozzarella
  • 1 handje rucola
  • peper en zout
  • optioneel: een handje geraspte kaas

 

BENODIGDHEDEN:

  • ronde ovenschaal of ovenvaste hapjespan

 

BEREIDING:

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Klop de eieren los, en voeg 1,5 tl tuinkruiden, peper en zout toe.
  • Snijd de tomaatjes door de helft. Snijd de paprika in kleine reepjes, en de avocado en mozzarella in stukjes.
  • Vet de ovenschaal in en bekleed eventueel de onderkant met bakpapier. Giet het eimengsel in de ovenschaal. Verdeel de 1/4 van de paprikareepjes en tomaatjes over het eimengsel. Strooi eventueel wat geraspte kaas erover.
  • Bak de omelet 15 á 16 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Haal de omelet uit de oven. Verdeel nu de rest van de tomaatjes, paprikareepjes, mozzarella, avocado en rucola. Breng eventueel nog op smaak met peper en zout, en tuinkruiden.

Eet smakelijk!

  • 3,2 khd per omelet.

 

Add your comment or reply. Your email address will not be published. Required fields are marked *

0

Your Cart