Quesadillas met spinazie en champignons

Lekkere quesadillas met spinazie, champignons en natuurlijk gesmolten kaas! De quesadillas zijn perfect als lunch, maar ook prima als avondeten!

 

INGREDIËNTEN VOOR 2 QUESADILLAS:

  • 2 koolhydraatarme wraps
  • 2 handjes babyspinazie
  • 6 champignons
  • Snufje knoflookpoeder
  • 3 handjes pittige geraspte kaas
  • peper en zout
  • 1 el olijfolie

 

BEREIDING:

  • Snijd de champignons in plakjes.
  • Verwarm wat olie in een koekenpan, en bak de champignons. Voeg de spinazie toe, en kruid het met de knoflookpoeder,peper en zout en bak het voor zo’n 5 minuten.
  • Er kan vocht vrijkomen, giet dit af na het bakken.
  • Leg een wrap op een bord, en verdeel aan één helft de champignons en spinazie. Verdeel daarover de geraspte kaas, en vouw de wrap dicht.
  • Verhit een andere koekenpan (zonder boter of olie) en leg de wrap in de pan.
  • Bak de wrap aan beide kanten goudbruin, totdat de kaas lekker gesmolten is.
  • Snijd de wrap doormidden.
  • Serveer de quesadilla met wat zure room, en zelfgemaakte quacamole!

Eet smakelijk!

 

  • Aantal koolhydraten: 5,2 khd per quesadilla
  • Bereidingstijd: 15 minuten

 

 

 

 

 

 

Add your comment or reply. Your email address will not be published. Required fields are marked *

0

Your Cart