Lekkere quesadillas met spinazie, champignons en natuurlijk gesmolten kaas! De quesadillas zijn perfect als lunch, maar ook prima als avondeten!
INGREDIËNTEN VOOR 2 QUESADILLAS:
- 2 koolhydraatarme wraps
- 2 handjes babyspinazie
- 6 champignons
- Snufje knoflookpoeder
- 3 handjes pittige geraspte kaas
- peper en zout
- 1 el olijfolie
BEREIDING:
- Snijd de champignons in plakjes.
- Verwarm wat olie in een koekenpan, en bak de champignons. Voeg de spinazie toe, en kruid het met de knoflookpoeder,peper en zout en bak het voor zo’n 5 minuten.
- Er kan vocht vrijkomen, giet dit af na het bakken.
- Leg een wrap op een bord, en verdeel aan één helft de champignons en spinazie. Verdeel daarover de geraspte kaas, en vouw de wrap dicht.
- Verhit een andere koekenpan (zonder boter of olie) en leg de wrap in de pan.
- Bak de wrap aan beide kanten goudbruin, totdat de kaas lekker gesmolten is.
- Snijd de wrap doormidden.
- Serveer de quesadilla met wat zure room, en zelfgemaakte quacamole!
Eet smakelijk!
- Aantal koolhydraten: 5,2 khd per quesadilla
- Bereidingstijd: 15 minuten