De pindarotsjes zijn in een handomdraai gemaakt, en dat maar met 2 ingrediënten. De pindarotjes zijn heerlijk bij een kop thee, of lekker als tussendoortje.
INGREDIËNTEN:
- 200 gram suikervrije (stevia) chocolade
- 100 gram ongezouten pinda’s
Benodigdheden:
- Een pan
- Bakpapier
BEREIDING:
- Smelt de chocolade au bain-marie.
- Voeg zodra de chocolade helemaal gesmolten is de pinda’s toe, en roer het goed doorelkaar.
- Maak met een lepel hoopjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Laat de pindarotsjes ongeveer een uur in de koelkast opstijven.
Koolhydraten: 2,1 per stuk.
Begin je net aan een kh-arm dieet? Dan raden wij aan de eerste 3 weken nog geen zoete tussendoortjes te eten. Dit kan namelijk je gewichtsafname verstoren.
1 Comment
De pinda’s moeten wel gebrand zijn
Tip. Haal ze op de m arkt