Italiaanse eiersalade

Een heerlijke eiersalade met een Italiaanse twist! Lekker op een cracker of koolhydraatarm broodje.

INGREDIËNTEN:

  • 6 Large eieren
  • een klein bosje basilicum
  • 6 eetlepels Zaanse mayonaise
  • 1 theelepel mosterd
  • 30 gram geraspte parmezaanse kaas
  • Snuf knoflookpoeder

BEREIDING:

  • Kook de eieren in 8 minuten hard en laat de eieren vervolgens schrikken onder koud stromend water.
  • Pel alle eieren en laat ze 10 minuten afkoelen.
  • Pluk de basilicumblaadjes van het plantje en snijd de blaadjes fijn.  (Eventueel kun je ook gedroogde basilicum uit een kruidenpotje gebruiken).
  • Meng de Zaanse mayonaise, mosterd, parmezaanse kaas en de gesnipperde basilicum door elkaar.
  • Prak de eieren fijn in kleine stukjes en voeg het mayonaisemengsel door de eieren.
  • Breng op smaak met wat peper en zout, en eventueel ook een snuf knoflookpoeder.

Koolhydraten: 0,8 gr.

Add your comment or reply. Your email address will not be published. Required fields are marked *

0

Your Cart