Een heerlijke eiersalade met een Italiaanse twist! Lekker op een cracker of koolhydraatarm broodje.
INGREDIËNTEN:
- 6 Large eieren
- een klein bosje basilicum
- 6 eetlepels Zaanse mayonaise
- 1 theelepel mosterd
- 30 gram geraspte parmezaanse kaas
- Snuf knoflookpoeder
BEREIDING:
- Kook de eieren in 8 minuten hard en laat de eieren vervolgens schrikken onder koud stromend water.
- Pel alle eieren en laat ze 10 minuten afkoelen.
- Pluk de basilicumblaadjes van het plantje en snijd de blaadjes fijn. (Eventueel kun je ook gedroogde basilicum uit een kruidenpotje gebruiken).
- Meng de Zaanse mayonaise, mosterd, parmezaanse kaas en de gesnipperde basilicum door elkaar.
- Prak de eieren fijn in kleine stukjes en voeg het mayonaisemengsel door de eieren.
- Breng op smaak met wat peper en zout, en eventueel ook een snuf knoflookpoeder.
Koolhydraten: 0,8 gr.