Caprese wrap

Wie houd er nou niet van salade caprese? Inmiddels hebben we 3 verschillende recepten met caprese op d. Een salade, gevulde courgette caprese, en nu hebben we de caprese wrap! Dit is een andere variant, met rucola en bosui. Je kunt ook lekker een rood uitje en een paar blaadjes basilicum aan toevoegen! En de pesto is natuurlijk home-made het lekkerst. Heb je weinig tijd? Kies dan voor gemak en haal verse pesto bij de supermarkt (de verse pesto van de AH is het laagst in koolhydraten, zie productenlijst)

INGREDIËNTEN VOOR 1 WRAP:

  • 1 koolhydraatarme wrap (zie productenlijst)
  • 1 bol mozzarella
  • 1 kleine tomaat
  • 2 el pesto
  • 1 handje rucola
  • 1 bosuitje
  • peper en zout

BEREIDING:

  • Verwarm een koekenpan, en bak de wrap 1,5 minuut op middelhoog vuur.
  • Snijd de tomaat  en mozzarella in blokjes, en het bosuitje in dunne ringen.
  • Leg de wrap op een bord, smeer in het midden van de wrap de pesto uit.
  • Verdeel de mozzarella, tomaat, bosuitje en rucola over de wrap.
  • Strooi wat peper en zout erover.
  • Rol de wrap op, en snijd het doormidden.

Buon appetito!

 

  •  6,3 khd per hele wrap.

 

Add your comment or reply. Your email address will not be published. Required fields are marked *

0

Your Cart